Particulieren

Lever uw metaalafval in op onze locatie in Emmen en ontvang altijd een eerlijke en marktconforme prijs. Bovendien draagt u op deze manier bij aan een wereld waarin we zuinig en bestendig omgaan met onze grondstoffen. G&W Brink sorteert, snijdt en verwerkt metaalafval, zodat het als secundaire grondstof in de keten blijft en opnieuw wordt gebruikt.

Op onze vestiging aan de Oosterwijk wz 1 in Emmen zamelen wij uiteenlopende metalen in. Deze metalen worden gesorteerd en klaargemaakt voor verwerking.

Heeft u kleine hoeveelheden metaal dan kunt u deze van maandag tot en met zaterdag bij ons afleveren (zie hieronder onze openingstijden).

Maandag 08:00–17:00
Dinsdag 08:00–17:00
Woensdag 08:00–17:00
Donderdag 08:00–17:00
Vrijdag 08:00–17:00
Zaterdag 08:30–12:00
Zondag Gesloten

Heeft u veel metaal aan te bieden? Dan willen wij het graag bij u op komen halen.

Metaal afval inleveren gaat snel en is heel eenvoudig

U levert uw oud ijzer en ander metaalafval snel en eenvoudig bij ons in. Onze medewerkers helpen u met het lossen, sorteren, scheiden en wegen van het schroot. Op basis daarvan komen we tot een overzicht met daarop het ingeleverde metaal, gespecificeerd per metaalsoort , de daarbij horende prijs en de totaalprijs, zodat u exact ziet wat u van ons krijgt.

Mag ik ook computer (apparatuur), electronica of witgoed inleveren?

Bovenstaande artikelen bevatten stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. U kunt computer (apparatuur), laptops, diverse electronica of witgoed bij onze milieustraat inleveren. Wasmachines, Vaatwassers en drogers nemen we wel in. Voor overige artikelen kunt u kijken op ons acceptatiebeleid.